Usolgte cruisehytter må gå

Cruiseselskaper har store mengder usolgte hytter å fylle, noe som betyr at de kan tilby fantastiske rabatter. Smarte nettbrukere kan dra nytte av og sikre et utrolig kupp ved å ta en nøye titt på de nåværende tilgjengelige tilbudene.

Her er flere tips for å finne et flott cruise til en god pris.

Finne det beste cruiset

Mange velger å finne et cruise ved å jobbe med et lokalt reisebyrå. Selv om dette forenkler ting, kan det ofte resultere i å betale tusenvis mer enn nødvendig. I stedet er det en rekke enkle grep du kan ta for fortsatt å finne et fantastisk cruise til en rimeligere pris. Bare vær forsiktig: nettsteder som lover for gode-til-å-være-priser for et cruise, nevner ofte ikke alle de skjulte avgiftene.¹

Det er noen nøkkelstrategier folk bruker for å finne utrolige tilbud på fantastiske cruise. Å kjenne dem setter deg i en elitekrets av kjente cruisere. Først av alt er det verdt å huske at cruise har forhåndsplanlagte datoer og destinasjoner. Hvis de ikke klarer å fylle opp alle hyttene sine før de skal reise, fører dette direkte til tapt fortjeneste eller driftstap.

Å drive med tap er – selvfølgelig – enhver bedrifts mareritt. Ikke bare betyr færre passasjerer færre solgte billetter, det betyr dager eller uker med mindre penger brukt om bord.

Hvordan dra nytte

Her kommer du inn. Som noen som leter etter et rimelig cruise, kan du være heldig. Cruise vil noen ganger gå ned til halv pris – eller enda mer – på billetter i stedet for å la lugarene stå tomme.²

Et annet triks for å spare på et cruise er å kontinuerlig overvåke prisen – selv etter at du har kjøpt. Mange cruise vil tillate deg å kreve tilbake noen av pengene dine hvis prisen går ned før avreisedatoen.³ Dette kan direkte føre til hundrevis i besparelser, og det er ikke så vanskelig å gjøre.⁴ Selv om du ikke er i stand til å kreve penger tilbake, kan cruise meget godt flytte deg til et oppgradert rom som en tjeneste.

Generelt er det fornuftig å se etter gode kjøp nær avreisedatoen for et cruise. Det er da usolgte rom blir en stor belastning og begynner å synke i pris. Hvis du har fleksibilitet med hensyn til når du skal reise og ikke nødvendigvis er innstilt på å cruise i de mest populære rutene, er det en veldig god sjanse for at du kan finne fantastiske tilbud.

Hvor finner du gode kjøp

Den vanskelige delen med å finne gode kjøp er at cruiserederier har en egeninteresse i å ikke annonsere hvor betydelige noen av rabattene deres er. De vil ikke at noen skal vite at de har problemer med å fylle opp. Det er derfor du må se på bestillingsnettsteder som samarbeider med cruise eller sjekke inn med et pålitelig reisebyrå som kanskje holder et cruise i siste liten som du kan hoppe på.

Overraskende nok er luksuscruiseselskaper av høy klasse noen ganger de som har veldig spektakulære avtaler fordi de konkurrerer i et ganske travelt marked. En annen god idé er å registrere seg for en e-postliste som tilbyr gode cruisetilbud.⁵

Et annet tips? Vurder å ta et cruise utenom høysesongen: dette betyr sent på høsten eller tidlig på våren. Ettersom etterspørselen er svakere i disse periodene er det vanligvis lettere å finne bedre priser også.

Et fantastisk eventyr til sjøs venter

Det er på tide å bruke disse tipsene godt. Å utføre et søk etter de siste cruisetilbudene er en fin måte å komme i gang på. Ta en titt på noen forskjellige cruiseselskaper, sammenlign destinasjoner og priser, og før du vet ordet av det vil du finne et godt tilbud og være på vei til å nyte et avslappende eventyr på åpent hav.


[1] https://www.bookemdonna.com/pages/5-myths-about-cruise-travel-agents-2784
[2] http://www.cruisecompare.co.uk/news/1446/how-cruise-ships-fill-their-unsold-cabins
[3] https://www.cruisehabit.com/what-happens-if-i-book-cruise-and-then-price-goes-down
[4] https://cruiseline.com/advice/before-you-sail/what-to-know/how-to-save-hundreds-of-dollars-after-youve-booked
[5] https://www.smartertravel.com/the-best-cruise-deals-may-be-in-your-inbox/